Få kontroll på ledningen

De fleste av oss har sikkert opplevd og ikke minst blitt oppgitt over synet av MP3-spillern, som sammen med ørepluggene virkelig har klart på mystisk vis å lage en heftig kabelsalat.
I ren frustrasjon går halve bussturen med til å rydde opp i rotet, og du omtrent er fremme før du får brukt tiden din på det du egentlig skulle – nemlig høre på musikk.

Den svenske designeren Mikael Schelin har nok også opplevd nettopp dette, og har i den forbindelse kommet opp med mulig løsning på problemet.Cordctrl

Tiltross for å være en liten gjenstand, er cordctrl i stand til å ordne opp i kaotiske ledninger. Du fester ledningen til oppfinnelsen, og snurrer opp den avstanden som trenger å kontrolleres.

Oppfinnelsen passer til majoriteten av de fleste øre- og hodetelefonene på markedet, som for eksempel originale ledninger fra iPod/iPhone. Cordctrl er laget i silikon og kommer i hvit, sort, rød, frost, rosa, lilla og turkis farge. Prisen blir 99 kroner og skal bli å finne rundt om i norske butikker i september.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen