Få hjelp med nyttårsløftene
Teknofil

Få hjelp med nyttårsløftene

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Nytt år betyr nye muligheter. Du har kanskje bestemt deg for å trene mer, jobbe bedre eller lese flere bøker? Her er fire nettsider som kan hjelpe deg å holde løftene.

Hold løftene
Hvert år loves det like mye på nyttårsaften. Folk skal trene mer, spise bedre og jobbe bedre. To uker etter nyttår er nesten like mange forsetter forkastet og glemt. Heldigvis finnes det flere gode nettsider som hjelper deg med løftene.

Joe's Goals
Denne nettsiden lar deg enkelt sette opp dine ukentlige formål. Her kan du også føre opp ting som du ikke skal gjøre. Formålet er så å samle mest mulig poeng. Når du utfører positive oppgaver får du pluss. Negative sysler gir derimot minuspoeng. Du kan også sette opp egne notater og du har selv full kontroll over hvor mange poeng et gjøremål gir. Her gjelder det bare ikke å jukse.


Ikke bryt lenken
Don't break the chain er en enkel motiveringsside som angivelig bygger på en motivasjonsfilosofi utviklet av Jerry Seinfeldt. Som ung komiker satte han seg fore å skape en ny vits hver dag. Han markerte dette i en kalender. Formålet var å ha minst et kryss hver dag. Denne nettsiden lar deg gjøre det samme. Sett deg selv et mål som du skal gjøre daglig. Marker så i kalenderen når oppdraget er utført. Etter hvert vil kalenderen din fylle seg opp av markerte datoer, og din motivasjon vil stige i takt med dette.


Få hjelp med treningen
Nettstedet Traineo er både et nettsamfunn og et treningsbarometer. Om du ikke har problemer med å vise verden hvor mye du veier så er dette noe for deg. Formålet er at du og andre medlemmer skal gi hverandre råd og oppmuntring. Men på nett er det jo alltid lett å skryte på seg en treningsøkt eller to, så ikke tro på alt du hører.


Vis verden din fremgang
Om nettopp offentlig fremvisning er din beste motivasjon for å nå dine mål så er bellygraph.com kanskje redningen. Her puncher du selv inn for eksempel vekt, hvor mange kilometer du har løpt eller hvor mange sigaretter du har røkt. Dette får du så tilbake i form av en graf som du kan publisere på din hjemmeside, blogg, myspace side eller andre steder på nett. Så lenge grafen går riktig vei, så er nok ikke dette så ille. Når det hele går den gale veien, som det ofte gjør, er kanskje denne offentlige fornedrelsen ikke fullt så morsom.


Med disse nettjenestene for hånden skal du ligge godt an for å kunne følge opp dine nyttårsforsett. Om du skal makte å nå dem må det nok også litt egeninnsats til.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen