Få grom spillytelse på den ultraportable

Hardware/Hannover: Shuttle er vel mest kjent for sine SFF-maskiner. Men, de har også andre produkter å by på. Skjermer startet de med for en stund siden og det nyeste produktet nå er noe som har vært på gang i lang tid, men aldri helt har kommet skikkelig på markedet.

Vi snakker selvfølgelig om en enhet som gjør at man får mye bedre spill og 3D-ytelse fra en bærbar datamaskin. Konseptet er enkelt nok, i et eksternt kabinett plasserer man et skjermkort etter eget valg. I kabinettet finnes det et eget kretskort med diverse kontrollere.

Modellen fra Shuttle tar standard skjermkort, så glem de som tar dobbel bredde. I tillegg er det litt begrensninger i lengden på kortet enda, men vi får opplyst at det skal komme en lengre modell.

Når det gjelder tilgjengelighet forventet Shuttles representant at vi snakker om 2. halvdel av 2010 før noe dukker opp på markedet. Fremdeles var det enkelte ting som måtte ordnes.

Boksen heter I-power GTX mini og kommer med en strømforsyning på 90 watt. Strengt tatt kan den også brukes til TV-kort og andre kort man måtte ønske. Kontrollen går via USB 3.0 eller PCI Express, alt etter hva man ønsker.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen