Få Google+-oppdateringer direkte i Google Chrome

Få Google+-oppdateringer direkte i Google Chrome

Ny app gjør det enklere å følge med i det sosiale nettverket.

Google+ har blitt omtalt som søkegiganten Googles egen Facebook-rival, og har en rekke nyttige tjenester som lar brukerne skreddersy sine profiler, hva de vil dele og hvem de vil dele hva til.

Nå lanserer selskapet en offisiell tilleggsfunksjon i sin applikasjonsbaserte nettbutikk. Denne appen lar Google+-brukere motta oppdateringer i sanntid i Googles nettleser Google Chrome.

Sømløs integrering

Ved installasjon dukker boksene med eventuelle nye oppdateringer opp mellom adresselinjen og verktøyikonet oppe til høyre i nettleseren. På denne måten kan brukere av Google+ motta oppdateringer fra det sosiale nettverket uten å måtte gå inn på selve nettsiden eller Google.com – om de måtte ønske det.

Den "nye" oppdateringsboksen fungerer akkurat som den gamle, noe som innebærer at man ser antall nye oppdateringer og får opp en meny dersom man trykker på boksen. Her kan man som vanlig skrive kommentarer, tilføye folk til sirkler og så videre.

Forskjellen ligger i at man slipper å måtte forlate nettsiden man befinner seg på for å gjøre slike handlinger. Skulle man derimot ønske å gå inn på selve Google+, har den nye boksen også en lenke for å få til dette på en enkel og grei måte.

Ta en tur innom Chrome Web Store for å laste ned Google+ Notifications.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen