Få e-post på klokken

     

DirectPOP er det første programmet som lar brukere av MSN-klokker få opp e-post på klokken. Metoden som brukes er i teorien svært enkel og burde appellere til de fleste die-hard gadget fans. Alt man trenger er en klokke som støtter e-post, en MSN-konto, en e-postkonto og en datamaskin med bredbånd.

Etter at man har installert DirectPOP på datamaskinen starter man programmet og legger inn innstillinger til både e-postkonto og MSN-konto. Programmet vil da ligge og "slumre" i bakgrunnen på datamaskinen mens det hvert 10. minutt sjekker om det er kommet noe ny e-post.

Beskjeder om ny e-post sendes så gjennom brukerens e-postkonto til klokken som en MSN-beskjed, og brukeren kan da se om det er noe viktig i innboksen. Dette vil gi brukere av datamaskiner som ikke støtter MSN en mulighet til å holde seg oppdatert 24 timer i døgnet uansett hvor man er.

Minusene står allikevel desverre i kø. For det første må personen ha en bredbåndstilkobling som er konstant på, for det andre må brukeren benytte seg av en POP3 mail-klient og for det tredje så må brukeren være i besittelse av en MSN-klokke som for øyeblikket ikke selges i Norge.

Kort og godt er dette en real mulighet for de som føler seg avhengig av å være up-to-date 24 timer i døgnet. For alle andre blir det kanskje litt for komplisert. Skulle man allikvel føle seg "kallet" til å ta saken i nærmere øyensyn, kan man besøke hjemmesiden til personen bak DirectPOP. MSN-klokker fungerer desverre enda ikke i Norge, men for de som er interessert kan de skaffes her.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen