Få deg en iPod for 140 kr

iPod er i løpet av de siste to årene blitt verdens mest populære MP3-spiller, og selger i så store kvanta at Apple til tider har hatt problemer med å dekke etterspørselen. Dette til tross for at prisen ligger på friske 4000 spenn. Men det finnes gode råd om lommeboken er underernært.

Har man en PocketPC av nyere dato kan ens sorger være over. Det britiske firmaet Starbrite har nemlig nylig sluppet en liten iPod-emulator som kjører på PocketPC. Programmet inneholder alle iPods funksjoner og er svært lik originalen med den karakteristiske sirkelen på midten.

Det eneste som "pPod" ikke klarer, er å avspille AAC-filer. Dette fjerner dermed mye av potensialet som finnes på den originale iPod siden AAC er blitt en svært vanlig musikkstandard på markedet.

Minnet er også et problem, siden de fleste av dagens PocketPC-modeller kun har opp til 64 MB innebygget minne. Men som Starbrite selv fastslår, så støtter "pPod" minnekort, som gjør det mulig å utvide minnet med opptil 1 GB avhengig av hvilket minnekort man bruker.

Er man en av de som faktisk kunne tenkt seg en råbillig iPod, må man trolig være raskt ute. Apple er kjent for sine advokater som raskt tar affære når noen prøver å kopiere selskapets suksess.

For mer informasjon eller for å kjøpe programmet kan man besøke Starbrites hjemmesider. Prisen på programmet er som sagt $20 dollar, en pris som de fleste burde kunne overleve.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen