Få deg en gratis EF81

Var du en av dem som kjente at det kriblet litt i magen da du så BenQ-Siemens nye løvtynne 3G-telefon EF81? Hvis du ikke klarer å vente til telefonen dukker opp i butikken, kan du søke om å få bli teste denne telefonen helt gratis.

BenQ-Siemens skriver på sine hjemmesider at de leter etter folk til å teste sin nyeste 3G-telefon. For å få muligheten må du registrere deg som bruker på BenQ-Siemens mobiltelefonportal og fylle ut et skjema. Og hvis du har en god porsjon flaks, kan det hende at det dumper en EF81 ned i postkassa di om noen uker.

Dersom du blir en av de utvalgte testerne, skal du ha telefonen under lupen noen uker, og rapportere feil du finner BenQ-Siemens. Til gjengeld får du muligheten til å briske deg med en av de tynneste 3G-telefonene som hittil er presentert. Etter at testperioden er over, får du beholde telefonen til odel og eie.

EF81 ble presentert under BenQ-Siemens' presselansering for om lag tre uker siden. Telefonen har et skall laget utelukkende av metall og ripefritt glass, og er selskapets eksklusive alibi. Modellen har et kamera på to megapiksler, minnekortutvidelse og blåtann.

Om du ikke har flaksen på din side, kan du trøste deg med at EF81 i følge BenQ-Siemens kommer i salg i begynnelsen av april. Du må imidlertid belage deg på å bruke store deler av ukepengene dine om du skal gå til innkjøp av denne modellen. Produsenten har nemlig signalisert at telefonen vil ligge høyt i pris.

Hvis en gratis EF81 frister, kan du melde deg som testbruker på BenQ-Siemens' hjemmesider. Hvis du vil vite mer om EF81, finner du mer informasjon om modellen i saken "Høyoppløst metall-3G", og vårt inntrykk av telefonen etter at vi trykket på den i Berlin i saken "Sniktitt på BenQ EF81".

(Kilder: Club-Siemens.net, BenQmobile.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen