Få de gode jobbtipsene

Bilde: iStock
Bilde: iStock

Som tidligere nevnt vil karriereseksjonen til Hardware.no være tilstede på The Gathering - under parloen "Karriere 2007". Hardware.nos engasjement vil konsentreres over tre dager; torsdag, fredag og lørdag.

Det blir mange aktiviteter for de som ønsker å se på sine muligheter innen arbeidsmarkedet, men det er også mulighet til å få førstehåndsinformasjon om utdanning og gründer-virksomhet.

For de som ønsker å lære mer om oppsett av CV og skrive jobbsøknader, vil vi legge oss i tøylene for også å være en ressurs.

Programmet så langt ser ut som følger:


  • Tordag: 12.00 -18.00: Dfind, et rekrutteringsselskap som primært driver med formidling av IT-stillinger vil svare på spørsmål, og presentere muligheter på standen til Karriere 2007. I tillegg vil det bli holdes foredrag om ”Hotte muligheter innen IT-bransjen”.

Seedforum (tidspunkt vil komme senere), er en internasjonal non-profit-organisasjon som fremmer gründer-virksomhet gjennom å trene opp gründer-kandidater, for så å presentere disse for investorer, holder foredrag i auditoriet.

NTNU (tidspunkt vil komme senere) vil også holde foredrag om mulighetene som finnes på utdanningsfronten.


  • Fredag: 12.00-18.00: Tandberg, et av Norges ledende teknologiselskaper, svarer på spørsmål angående muligheter innen teknologi-bransjen.

  • Lørdag: 12.00-18.00: Dignus, et av Norges fremste IT-resource-selskaper vil være tilstede. Det vil bli et spennende foredrag om veivalg innen utdanning og yrkesvalg.

Vi ønsker alle velkommen innom standen til Karriere 2007!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen