Få 300 gigabyte lagringsplass på nett

Domeneserveren Bluehost slår på stortromma med sitt nye tilbud. De gir sine kunder 300GB lagringsplass og tilgang til så mange domener de bare vil.

Det er etterhvert mange steder man kan sette opp sitt domene. Alle har forskjellige tilbud med mulighet til å sette opp mailkontoer, bygge din egen hjemmeside og legge til forskjellige domenenavn.

Legger lista høyt
Serveren Bluehost har tatt et steg videre enn andre på dette markedet. Mens andre, som for eksempel Domaindiscover, tilbyr en grunnpakke med 100MB lagring og maks 5 mailadresser, har nå Bluehost lagt lista en del høyere. Med i pakken følger det 2500 mailkontoer så her skal det være nok både for familier og bedrifter. Med lagringsplassen bluehost tilbyr kan du slutte å bruke Flickr eller YouTube for å lagre foto og film.

Grei pris
Prisen er heller ikke ille. De oppererer med en pris på 6,95 dollar per måned. Vel og merke er dette prisen du betaler hvis du binder deg for 2 år. Det er allikevel få som registrerer et domene for kortere tid enn dette.

Her kan du altså registrere så mange du vil.

God pakke
Bluehost har jevnt over fått god tilbakemelding for sin service, men hvor mange av disse som er skapt av Bluehost selv er umulig å vite. Noen klager over at serveren i perioder har vært nede, men de fleste av disse klagene ligger et halvt år tilbake i tid. Trolig har Bluehost fått rettet opp dette problemet.

Hvis du er helt uinteressert i lagringsplass eller mange mailkontoer kan du kjøpe et enkelt domenenavn for en billigere pris. Men om du ønsker å virkelig ta i bruk en domeneregistrering har Bluehost satt opp en grunnpakke som tilsynelatende vil holde i lang tid fremover.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen