Få 10 000 sanger på mobilen

Alternativ tekst mangler
(Bilde: Gizmodo)

Du behøver ikke å ha en rådyr mp3-telefon med flere GB lagringskapasitet for å høre på hele musikksamlingen din på mobilen. Alt du behøver er en mobiltelefon med blåtann, og BluOnyx.

BluOnyx er en liten lagringsenhet som lar deg høre på musikken i sanntid direkte på mobiltelefonen. Du overfører musikken fra PC-en til BluOnyx, for deretter å parre boksen med mobiltelefonen din via blåtann eller USB. Deretter kan du nyte opptil 40 GB med musikk når du måtte ønske.

Den lille boksen kommer i syv forskjellige fargevarianter. Du kan også få boksen i ulike lagringskapasiteter, med henholdsvis 1 GB, 2 GB, 4 GB, 10 GB og 40 GB internminne. Skulle du ønske mer lagringsplass, har BluOnyx også støtte for minnekort av typen SD.

Støtte for Wi-Fi
Senere vil det også komme en ny versjon av BluOnyx. Denne vil ha støtte for å overføre trådløst via Wi-Fi, noe som vil gi et titalls ganger raskere overføring enn det som er mulig med blåtann.

I tillegg til å lagre musikken din, kan BluOnyx også brukes som en generell lagringsenhet. Det betyr at du kan ha sikkerhetskopier av for eksempel e-post, bilder og andre filer på den.

I følge Slash Gear er BluOnyx forholdsvis liten, nærmere bestemt på størrelse med et kredittkort. Tykkelsen varierer mellom 6 milimeter og 1,5 centimeter alt etter hvor stor lagringskapasiteten er.

Prisen på de ulike variantene er foreløpig uvisst. Det vi imidlertid vet er at den minste modellen koster $99, eller omtrent 990 kroner, mens den største koster $250, eller 2500 kroner. Prisene er et omtrentlig anslag etter moms og frakt. Ønsker du å bestille deg et eksemplar, kan du gjøre det direkte fra BluOnyx' egne nettsider.

Dette er for øvrig ikke den første muligheten du har hatt til å bruke mobilen til å høre på musikk i sanntid fra andre enheter. I september skrev vi om Mercoras M, et program som lar deg høre musikk i sanntid fra PC-en din, rett på mobilen. Du kan lese mer om M i saken "Hør PC-musikken rett på mobilen".

(Kilder: Gizmodo, BluOnyx, Slash Gear)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen