Skyt med en bananpistol eller ha en sverdkamp med et kosteskaft - Moff gir deg lydeffektene du trenger.
Teknofil
Skyt med en bananpistol eller ha en sverdkamp med et kosteskaft - Moff gir deg lydeffektene du trenger. (Bilde: Moff/Colorbox)

Få lydeffekter i livet ditt

Armbåndet «Moff» gir lyd til alle bevegelsene dine.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hvor morsomt hadde det ikke vært hvis det faktisk kom skytelyder når du krøllet sammen hånden din til en pistolsilhuett, og lot som du skjøt? Eller kanskje sverdlyder, når du lot som du var en pirat og viftet med armene?

Bærbare lydeffekter

Omtrent det samme må utviklerne av «Moff» ha tenkt da de lagde det lille Bluetooth-armbåndet. Det er nemlig like genialt som det er enkelt. Du fester den på armen med et smell, akkurat som refleksbånd du fikk på skolen, og kobler den til en iOS-enhet via Bluetooth 4.0.

Armbåndet vil registrere bevegelsene du gjør, og sende signaler direkte til telefonen din, som spiller av passende lydeffekter. Via en gratis app kan du velge hva slags lydtema du vil ha, som for eksempel baseball, skyting eller gitarspilling. 

Folkefinansiert

Moff er et Kickstarter-prosjekt startet av en gjeng japanske utviklere, og håper å få finansiert 20 000 dollar via folkefinansieringsnettstedet. I skrivende stund har de samlet inn over 16 000 dollar, og har 28 dager igjen på å samle inn resten. 

De planlegger forøvrig også å åpne opp utviklerverktøyene for Moff til alle som vil kode selv, slik at armbåndet kan brukes til annet enn lek for  barn og barnslige voksne. 

Sjekk ut Kickstarter-videoen deres under: 

Vil du lage egne barneleker? 
Denne 3D-printeren forvandler tegninger til plastleker »

(Kilde: Tech Crunch)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen