TEST: Få den lekreste grafikken i Syndicate
Test

Få den lekreste grafikken i Syndicate

Vi fyrer opp spillmaskinene og finner ut hva som trengs.

Syndicate er sluppet, og det betyr en ny runde med ytelsestester på anbefalingsmaskinene våre. Dette er fjerde del av en serie med ytelsestester, der våre anbefalte maskiner får kjørt seg. Sist var det Modern Warfare 3 som ble spilt, og gangen før det var det Battlefield 3 og Skyrim. Det har med andre ord vært en lang juleferie, men nå begynner heldigvis de spennende spilltitlene å dukke opp.

Se våre andre ytelsestester:

Syndicate

Kollega Lasse Lervik , Gamer.no, omtaler Syndicate som et godt spill, selv om det kanskje er våpenfølelse og andre grunnleggende elementer ved skytespillsjangeren som hele greia flyter på. Om du forventer mange referanser til det originale Syndicate blir du nok skuffet. Samarbeidsdelen er godt gjennomført, og kan by på et formidabelt antall timer med underholdning og er et okay avbrekk fra mange andre førstepersons skytespill når man først befinner seg i en ganske ensrettet sjanger.

Hele anmeldelsen av Syndicate kan du lese på Gamer.no

Bildekvalitet

Syndicate bærer preg av å være utviklet for konsoll, både med tanke på hvilke innstillingsmuligheter man har, og hvordan spillkontrollene er lagt opp. Du har rett og slett få valgmuligheter på innstillingsmenyen. Det er stort sett bare oppløsningen og et par-tre andre innstillinger du kan endre på.

Under vår testrunde prøvde vi alt fra den enkleste grafikken vi kunne få, og hele veien opp til toppen.

Sjekk også ut vår guide om hvordan du utnytter skjermkortet ditt maksimalt.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen