F-Secure Online Backup blir enklere

Sikkerhetsselskapet F-Secure har nå lansert en ny versjon av tjenesten F-Secure Online Backup. Dette er en tjeneste som kan brukes til å lagre sikkerhetskopier på internett. Den oppdaterte versjonen skal ifølge en pressemelding være mer brukervennlig enn tidligere versjoner. Det er foretatt en del endringer i innstillingene som skal gjøre det enklere å sikkerhetskopiere filer

Videre har tjenesten fått en ny funksjon som ifølge F-Secure skal gjøre det enkelt å dele bilder, videoer og andre filer med andre brukere.

Som en nettbasert tjeneste gir F-Secure Online Backup tilgang til sikkerhetskopierte filer uansett hvor brukeren befinner deg, så lenge vedkommende har tilgang til internett.

Ubegrenset lagringsplass

Den nye versjonen av F-Secure Online Backup er nå tilgjengelig på f-secure.com. For 59,90 euro (rundt 480 NOK) per år får du ubegrenset lagringsplass for filene dine. F-Secure Online Backup støtter Windows XP, Vista og Windows 7, pluss Mac OS 10.4, 10.5 og 10.6. Eksisterende F-Secure Backup-kunder skal få en oppdatert versjon automatisk i løpet av de nærmeste ukene.

Prøv gratis

F-Secure tilbyr også en versjon med 2 GB lagring som en gratis 90 dagers tjeneste fra f-secure.com.

Les også:

(Kilde: F-Secure)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen