Test Exceleram DDR3-1333 2x2 GB CL9

Exceleram DDR3-1333 2x2 GB CL9

Exceleram er på ingen måte et merkenavn som folk flest kjenner igjen her til lands, eller har diverse assosiasjoner mot. Selv må vi ærlig innrømme at vi ikke hadde hørt om dem før de tok kontakt. De har holdt til i Asia siden 2007, og mot slutten av 2010 satt de foten inn i Europa.

Mushkin er kanskje hakket mer kjent, selv om de ikke har fått seg noen stor markedesandel. Det skal imidlertid ikke stikkes under en stol at det Mushkin er kjent for, er å lage godt minne. Det er her Exceleram kommer inn i bildet. Der er en liten bedrift, men består mer eller mindre bare av tidligere Mushkin-folk. Ingrediensene for gode produkter er dermed på plass, da gjenstår det bare å se om alt er blandet riktig.

På testbenken har vi i dag satt et par minnemoduler som i stor grad var flaggskipet ved inngangen av 2011. Det er faktisk snakk om to uavhengige enkanalsmoduler, og klasker man to av dem sammen har man et tokanalssett. Kjøper du tre moduler, har du et trekanalssett. Enkelt og greit.

Det er EP3001A som i dag står på testbenken, to helt nakne moduler. Selv om designet kanskje virker kjedelig, er det innholdet som teller. Modulene er nemlig helt strippet for kjøleløsninger slik moduler flest har, men det skal trolig ikke være et problem i praksis.

Følg meg over til neste side, så ser vi nærmere på hva Exceleram har kokt sammen.

Takk til Exceleram som sendte modulene til test.

Exceleram EP3001A DDR3-1333 2x2GB CL9   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen