"Evighetskrigen" filmatiseres

Ikke siden begynnelsen av 80-tallet, med filmene "Alien" og "Blade Runner", har den britiske regissøren Sir Ridley Scott laget science-fiction film. Nå skriver Empireonline.com at Scott planlegger å filmatisere romanen "The Forever War".

Litt "Blade Runner"

Scott beskriver filmprosjektet som "Odysseen blandet med Blade Runner", noe han absolutt kan ha rett i. Romanen som er skrevet i 1974 av forfatteren Joe Haldeman har et glimrende premiss, og Scott har ivret etter å lage filmen i hele 25 år, men på grunn av komplikasjoner rundt kjøp av rettighetene har ikke regissøren fått prosjektet i gang før nå.

Bokomslaget til
Bokomslaget til "The Forever War".

Tidskaos

"The Forever War" følger en gruppe soldater som må kjempe imot utenomjordiske angrep på jordiske kolonier på en annen planet. Etter beinhard trening på jorden blir soldatene sendt gjennom et ormehull for å kjempe kampen mot romvesnene.

De enorme avstandene fører imidlertid med seg en mildt sagt lei bieffekt. Hver gang soldatene vender tilbake fra kampene har tiden på jorden gått med utrolig fart, selv om det for de hjemreisende bare har gått uker eller måneder.

Ikke først i køen

Filmen vil bli produsert gjennom Scotts eget produksjonsselskap Scott Free Company og regissøren planlegger allerede nå å hyre en manusforfatter til å ta seg av manuset. Allikevel vil nok ikke prosjektet se dagens lys med det første. Vår adlede venn har nemlig en rekke andre uferdige prosjekter på blokken sin. Før Scott setter igang med "The Forever War" kommer sannsynligvis thrilleren "Child 44" og familiedramaet "Gucci".

Og hva skjer egentlig med den annonserte Monopol-filmen?

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen