Test

EVGA Geforce GTS 450 FTW

For to uker siden lanserte Nvidia den nye GTS-serien, først i form av GTS 450. Dette er den nye rekkene med skjermkort rettet for de som helst spiller i oppløsninger rundt 1680 x 1050 piksler, og det hele er basert på GF106-kjernen. Ved lanseringene åpnet produsentene virkelig slusene, og et titals forskjellige versjoner var å finne på markedet. En rekke produsenter hadde alene over 3-4 versjoner hver av GTS 450.

Vi har tidligere testet en av Asus' tre tolkninger av kortet, GTS 450 DirectCU TOP. Dette var en ganske så solid kort, overklokket en god gang over referanseproduktet. Denne gangen er det entusiastprodusenten EVGA som skal få kjørt seg.

EVGA lanserte nylig det de kaller FTW-produkter, en paraply for produkter rettet spesifikt mot harde entusiaster. Geforce GTS 450 FTW står nå klar på testbenken, det som er ett av de kraftigste versjonene av blant slike kort. Kjernefrekvensen alene er trukket opp hele 140 MHz, og minnefrekvensen følger tett etter med en økning på 120 MHz

På en annen side ser EVGA derimot ut til å ha tolket kjøleløsningen på en litt lavere nivå enn hva Asus kunne presentere. Vi forventer enkelt og greit at dette kortet ytelsesmessig skal plassere seg et marginalt hakk over GTS 450 DirectCU TOP, noe som videre betyr enda nærmere det svakeste medlemmet av GTX-familien, GTX 460.

Bla om, så ser vi nærmere på hva EVGA tilbyr denne gangen!

Takk til EVGA som sendte kortet til test.

EVGA GeForce GTS 450 FTW   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen