Everybody loves Ramones

Nå kommer filmen om "the Godfathers of Punk", med tittelen "I Slept With Joey Ramone."

Alle elsker Ramones

TIdligere produsent av sitcom-en "Alle elsker Raymond", Rory Rosegarten, har skaffet seg rettighetene til bigrafien om bandets vokalist. Boken er skrevet av Legs McNeil og Joey Ramones bror, Mickey Leigh. Rosegarten skal også ha skaffet seg mulighet til å bruke gruppens musikk i filmen, skriver The Guardian.

Ramones ble dannet i New York på 70-tallet og skrev sanger om pubertetsangst, limsniffing, kjedsomhet og lobotomi. Blandingen av vittige nihilistiske tekster og uslepen musikerlivsstil påvirket en generasjon av britisk punk, fra Sex Pistols til The Clash, og gav inspirasjon til band som Nirvana og Green Day.

Bandet splittet opp i 1996.

En overlevende

Vokalist Joey Ramone døde av lymfekreft i 2001, mens hans kompanjonger i bandet Dee Dee og Johnny døde i 2002 og 2004. Eneste gjenlevende er trommis Tommy Ramone.

Bandets historie har allerede blitt dokumentert i 2003 med "The Ramones: End of the Century". Filmen tok for seg gruppens innflytelse og dens interne stridigheter, fra Dee Dees dopavhengighet til den lange og bitre feiden mellom Joey og Johnny Ramone.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen