Slik ser det nye grensesnittet i Evernote Touch ut. (Bilde: Evernote)

Evernote slipper ny app for Windows-nettbrett

Blant nyhetene er bedre sikkerhet.

Evernote har blitt et yndet verktøy for alle som tar notater på farten. Med synkronisering til skyen og fri tilgang på alle typer enheter er det en praktisk notatblokk som er lett tilgjengelig uansett hvor du er. Nå er det sluppet en ny versjon av Evernote Touch for Windows 8 Pro og RT. Appen er tilpasset Modern UI og dermed også nettbrettene som kjører Windows RT.

Den nye designen er oversiktlig og gir deg en startskjerm med all informasjonen du trenger for å bruke Evernote effektivt. Du får snarveier til å opprette dokumenter, ta bilder eller lagre vedlegg til notatene dine. Oversikt over nylig brukte notater, og notatsamlinger fins også på førstesiden.

Tjenester som Evernote Premium og Business Library kan kjøpes direkte fra startskjermen. Med Business-løsningene følger også økt sikkerhet.

Les også: – Ikke kjøp Surface RT til bedriften

Sikrere innlogging

Windows-utgaven av Evernote-appen har nemlig fått tostegsautentisering nå. Dette foregår omtrent på samme vis som med tjenesten BankID på mobil. Du logger inn med brukernavn og passord – før det sendes ut en kode til mobilnummeret du registrerte deg med. Den koden må brukes for endelig autentisering og innlogging.

Funksjonene er ikke nye for Evernote på nettbrett – appen har fungert slik for brukere av Apples iPad, og for Android-brukere lenge. Dette er likevel for de som vil bruke Evernote på Windows-nettbrett.

Appen er gratis, og tilgjengelig i Windows Store. Evernote Premium for Business koster 70 kroner i måneden.

Les også: Evernote med skytjeneste for bedrifter

(Kilde: thenextweb.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen