Evernote med skytjeneste for bedrifter

Ruller ut abonnementsløsning for skylagring, notat- og prosjektdeling.

Du kjenner kanskje Evernote fra før, et selskap som markedsfører seg med et elefanthode på grønn bakgrunn. Ved å installere Evernote på alt du har av PC-er, smartmobiler og nettbrett, kan du begynne arbeidet på en plattform, og fortsette det på en annen.

Skytjenester

Synkroniseringen av ulike filtyper skjer trådløst via Internett. Du kan også lagre nettsider direkte på skytjenesten fra en plugin i nettleseren.

I så måte minner det mye om Skydrive, Google Drive og flere andre tjenester for lagring og deling via Internett.

Tjenesten som nå rulles ut inneholder alle de kjente funksjonene, men har i tillegg fått løsninger for deling av notater og prosjekter i grupper. Dessuten får brukerne 2 GB lagringsplass per måned, og ytterligere 2 GB som er tiltenkt samarbeidsprosjekter.

Selger seg selv

Evernote gjør ingen spesielle PR-fremstøt i forbindelse med lanseringen av bedriftstjenesten, men satser i stedet på at brukere som kjenner gratisløsningen vil anbefale dette for sine kolleger og se nytten i tilleggsfunksjonene et abonnement gir.

Abonnementet koster 10 dollar per bruker per måned, og bedrifter kan velge om de vil betale månedlig, eller en gang per år. Bedriftens it-sjef kan administrere abonnementene og utføre tilgangskontroll.

– Jobben vår er ikke å overbevise noen om noe, men å hjelpe de som ønsker en slik tjeneste til å komme i gang, sier Phil Libin, direktør for abonnementstjenesten i Evernote til IDG.se

Les også:  Disse mobilene har det høyeste dataforbruket

(Kilde: IDG.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen