Test Evernote Food (iOS og Android)

Del matgleden med denne appen

Å spise er noe av det viktigste du gjør. Hvorfor ikke dele det med andre?

Format: iPhone
Pris: Gratis

De fleste av oss nøyer oss med julemat i sesongen vi er inne i nå. Hvis savnet etter ribbe, pinnekjøtt og annet og resten av julesnadderet blir for stort i årets 11 øvrige måneder, kan du lagre matminnene dine i Evernote Food.

Evernote Food.
Evernote Food.

Evernote høres kanskje kjent ut, og det er ikke så rart. Notatprogrammet deres ligger nemlig ferdig installert på en rekke Android-telefoner.

Spisset app

Her har de laget en helt egen app for å ta bilder av mat. Slik kan du lagre og hente frem de gode (og dårlige) måltidene når det måtte passe.

Selvsagt kan du også legge til beskrivelser, plassering (som blir hentet automatisk om du ønsker det) og annen informasjon om hvert måltid. I etterkant blir måltidene listet opp i kronologisk rekkefølge, og du kan også søke dem frem.

Selvsagt kan du dele måltidene dine med andre, og selv om det kanskje er hakket hvassere å dele matbildene dine gjennom Evernote Food enn å laste opp bildene direkte i ditt foretrukne sosiale nettverk, så er det kanskje på sin plass med en liten påminnelse.

Du blir IKKE mer populær Facebook om du legger ut bilde av hvert bidige måltid du spiser. Ei heller ser den gryteretten særlig delikat ut når den er foreviget av mobilkameraet ditt i dårlig belysning.

Evernote Food er en fin app for deg som går med en kokkespire i magen, eller generelt er glad i å lage mat og mimre om det etterpå. Appen er enkel å bruke, samtidig som du merker at denne er gjennomarbeidet og laget av proffe folk.

Terningkast: 5

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

gki2.
gki2.

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen