Euploader i norsk utgave

Det er et stort utvalg av forskjellige SMS-leverandører som lar deg laste ned ringetoner, bakgrunner og spill til mobiltelefonen din. Felles for dem alle er imidlertid at de tar seg svært godt betalt for denne tjenesten, og ofte betaler man opp til 15 kr per mottatte ringetone og helt opp mot 50 kr per spill.

Det finnes imidlertid et alternativ til å bruke disse tjenestene. Det nyetablerte nettstedet Euploader lar deg nemlig laste opp både ringetoner, bilder, spill og alt annet du måtte ønske å ha på mobiltelefonen - helt gratis.

Når man laster opp filene - som kan være opp til 1 MB store - får man utdelt en adresse som man besøke med wap-leseren til mobiltelefonen og laste dem ned. Man betaler dermed ikke for mer enn GPRS-tilkoblingen, noe som skulle bety en samlet pris på langt under kronestykket for hver bakgrunn og ringetone.

Den norske utgaven av tjenesten finner du på Euploader.com. Her finner man også en oversikt over de bildene og temaene som er lastet opp av andre.

Forøvrig er det selvsagt ikke noe problem å laste opp filer til telefonen selv. Alt man trenger er et ledig område på internett, noe man ofte får utdelt av internett-leverandøren når man knytter et nytt internett-abonnement. Siden er det bare å laste opp filene og peke mobiltelefonens wap-leser til adressen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen