Eudora gjenoppstår

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Eudora er et e-postprogram som først ble lansert i 1988 og var populært på 90-tallet. Selskapet Qualcomm kjøpte programmet i 1991, mens videre utvikling av programmet ble overlatt til Mozilla i 2006.

Mozilla har nå i det stille sluppet Eudora 8.0 i betaversjon, foreløpig med kodenavnet Penelope. Dette er den første nyheten som er blitt sluppet av programmer etter at Mozilla tok over utviklingen i oktober 2006.

Det nye Eudora er blitt bygget videre med deler av elementer fra Thunderbird, mens deler av det gamle Eudora-grensesnittet er bevart. Målet skal være å fortsette utviklingen av begge e-postprogrammene, men de skal likevel ha mange felles elementer.

Det har tidligere vært antydet at Mozilla vurderte å droppe utviklingen av Thunderbird, men hensikten med det var i utgangspunktet ikke å satse på et annet e-postprogram, men å fokusere på utviklingen av Firefox. Det er dermed uklart hva Mozilla skal fokusere på.

Les mer om det nye Eudora på mozilla.org, og betaversjonen kan lastes ned fra denne siden. Den støtter Windows og Mac, men foreløpig ikke Linux. Programmet skal være optimalisert for Windows XP, men fungerer også med Vista.

(Kilde: Vnunet)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen