Eudora 7.0 Beta

Betaversjon av Eudora 7.0 er nå klar for nedlasting. Eudora er et brukervennlig e-postprogram som passer både for nybegynnere, og også er et godt alternativ for brukere som setter pris på mange muligheter og funksjoner.

Med Eudora er det enkelt å organisere meldinger, og programmet kan håndtere flere e-postkontoer (adresser). Programmet har også avansert søkemulighet.

Eudora 7.0 Beta har blant annet følgende nyheter:

  • Forbedret IMAP. Selv om PCen din ikke er tilknyttet Internett kan Eudora fortsatt utføre enkelte handlinger som ikke krever serverforbindelse i øyeblikket. Ytelsen til IMAP skal også ha blitt forbedret.

  • Forbedret søkefunksjon med X1-søkemotor (kun tilgjengelig i "Paid mode"-versjon av programmet).

  • Boss Watch. Du kan bli varslet når du er i ferd med å sende en melding til en spesifikk mottaker når du sender en melding til mange mottakere samtidig. Dette er for å forhindre at du sender en melding til enkeltpersoner du egentlig ikke skulle inkludere i massemeldinger. (kun tilgjengelig i "Paid mode"-versjon av programmet).

  • S/MIME plug-in. Støtter digitale signaturer med S/MIME.

  • LDAP med SSL. Støtter forespørsler med SSL on LDAP.

Les mer om nyehetene på eudora.com.

Eudora er tilgjengelig for Windows og Mac OS X. Du kan laste ned betaversjonen fra eudora.com, men vær klar over at dette er prøveversjoner som ikke bør erstatte stabile e-postprogrammer. Siste stabile Eudora er versjon 6.2.

Kilde: betanews.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen