Ett tastatur for smarttelefon  og  PC

Ett tastatur for smarttelefon og PC

Ett tastatur for smarttelefon og PC

Matias One lar deg bytte mellom å skrive på telefonen og datamaskinen.

De fleste er sikkert enige i at det er raskere og mer sømløst å skrive på et PC-tastatur enn et digitalt tastatur på en smarttelefon. I tillegg – hvis man til stadighet bytter mellom å skrive på PC-tastaturet og sende meldinger med telefonen, hadde det ikke vært greit med ett tastatur for begge deler?

Det er her Matias' One-tastatur kommer inn i bildet. Som navnet antyder, er One et tastatur som integrerer både skriving for smarttelefon og PC – uten tungvinn bytting mellom enhetene. Ved hjelp av å trykke på en enkelt knapp skal man lett kunne bytte mellom å skrive på sine duppedingser.

USB og Bluetooth

One er et USB 2.0-basert tastatur i full størrelse med et eget område for å plassere telefonen. Tastaturet er hovedsakelig ment for iPhone på smarttelefonfronten, men tilkoblingen foregår trådløst via standard Bluetooth.

Dette betyr at alle enheter som støtter Bluetooth-tastaturer kan bli koblet til, og det inkluderer iPod Touch, iPad, smarttelefoner og nettbrett med Android 3.0, BlackBerry PlayBook og så videre.

To andre modeller er også tilgjengelig – Slim One, som er et slankere tastatur for bærbare PC-er og Tactile One, med en tykkere og mer robust design, samt en USB 2.0-hub med tre porter.

Pris og tilgjengelighet

Slim One har en pris på 80 dollar, One koster 100 dollar, mens Tactile One går for 200 dollar.

For mer informasjon kan man ta en titt på Matias' offisielle nettside.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen