Ett slipp til ferdig Vista

Alternativ tekst mangler

Programvaregiganten planlegger å slippe den Windows-builden til et begrenset antall sluttbrukere, gjerne en plass mellom 50 000 og 100 000. Det er planlagt at denne versjonen skal være klar i løpet av oktober. Det har ikke blitt avgjort om den versjonen får tittelen Release Candidate 2.

Microsoft forventer at bedrifter vil være dobbelt så raske til å ta i bruk Windows Vista i forhold til tidligere versjoner av Windows. De understreker at denne Windows-versjonen er laget med bedriftskunder i tankene. Gjennom TAP-programmet har de hatt hele 500 bedrifter med på laget, og fått testet operativsystemet i virkelige bruksscenarier.

Siden Windows XP ble sluppet, har det også blitt mye vanligere med bærbare datamaskiner. Det gjør at mye av funksjonaliteten i Windows Vista har blitt laget med tanke på bærbare brukere. Blant annet finnes det nå tablet-støtte i alle versjoner av Vista, og bærbare PC-er får automatisk opp et mobilitetssenter hvor man kan styre mange bærbare innstillinger uten ekstra programvare.

(Kilde: eWeek)

Kommentarer (19)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen