Test

Etasis EFN-300, 0dB Fanless PSU

 

Etasis er et Taiwan-basert firma som var tidlig på banen med det de karakteriserer som en lydløse (0dB) strømforsyninger. Levert uten støyende vifte eller annen form for aktiv kjøling burde disse strømforsyningene falle godt i smak hos de med svært sarte ører.

Både vanlige databrukere og tildels overklokkere har i lengre tid gått og irritert seg grønne av støyen dagens datamaskiner gir fra seg, og som en følge av det har flere brukere byttet ut mange av støykildene i maskinen deres med mer støysvake utgaver.

Med en strømforsyning uten vifter har Etasis blitt nødt til å tenke i nye baner for tilstrekkelig kjøling, og dette resulterte i en strømforsyningen laget i et kraftig aluminiumskabinett, med store flater fungerende som passive kjøleribber.

Men med kun 300 Watt på lager kommer kanskje Etasis sin ENF-300 strømforsyning til kort når det gjelder de aller tyngste oppsettene. Heldigvis har det vist seg at denne strømforsyningens målgruppe ikke sitter med det mest effektsultne utvalget av komponenter i deres maskiner, så behovet er langt i fra like stort som for "resten" av oss.

 

Takk til PC Styling.no som sendte Etasis EFN-300 til test.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen