Et storstilt arrangement

Hardware.no, München. 17 nasjoner, 34 av de skarpeste hjernene i IT-bransjen, 2000 liter flytende nitrogen og flere hundre kilo tørris. Velkommen til EM i overklokking.

På ingen mindre skjulte steder i den tyske byen München enn den olympiske hovedarenaen finner arrangementet sted. De totalt 34 deltagerne skal i to dager tyne alle de frekvensene de kan oppdrive ut av noen av de feteste komponentene på markedet. Til slutt vil ett lag stå igjen med tittelen som Europas beste overklokker. Ikke nok med det, men de fem beste lagene sikrer seg en billett til verdensfinalen i Beijing.

Arrangementet ble uoffisielt åpnet for deltagerne torsdag, men det var i løpet av fredagen at de offisielle aktivitetene fant sted. Overklokkerne fikk bruke den første dagen til å sette seg til rette, gjøre noen siste forberedelser og nyte en herlig middag på MSIs regning. Det er sistnevnte som arrangerer det hele, med en rekke komponentprodusenter i ryggen.

Det første døgnet med overklokking er nå over, la oss ta en kikk på hva som har skjedd! Vi minner også om at alle bilder i denne artikkelen, foruten ovenstående, er klikkbare.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen