Skjermskudd fra programmet viser funksjonaliteten. (Bilde: Simen Willgohs / Amobil)

Et snev av Vista på mobilen

Da Windows Vista kom på markedet, inneholdt operativsystemet en rekke funksjoner som savnes i mobilversjonen av Windows. Programmet Taskman gir deg noe av denne funksjonaliteten, og kan sånn sett være et greit tillegg på Windows-telefonen din frem til neste versjon av Windows Mobile kommer på markedet.

Kan direktesøke programmer

Blant mulighetene i Taskman er muligheten til å se kjørende programmer og direktesøke seg frem til programmer de to viktigste funksjonene. Spesielt det siste er en kjærkommen funksjon for de som har mange programmer og funksjoner installert, og som ikke orker å bla seg nedover en tilsynelatende endeløs liste for å finne programmet man leter etter. Da er det enklere å skrive inn de tre første bokstavene i navnet, og dermed eliminere andre muligheter.

I tillegg gir Taskman en forenklet og mer oversiktlig oversikt over ren systeminformasjon, som batteristatus, minnebruk og øvrig lagringskapasitet.

Programmet fungerer på lik linje med andre programmer på telefonen, men kan aktiveres med Home-tasten slik at du slipper å lete det frem hver gang du trenger programmet.

Prøveversjon i 15 dager

Dersom Taskman høres ut som noe for deg, kan det lastes ned fra Smartphoneware. Prøveversjonen fungerer i 15 dager og dersom du er ønsker å bruke programmet videre koster det litt under 60 kroner for en fullversjon. Programmet kjører på Windows Mobile 5 og 6.

(Kilde: Msmobiles.com, Smartphoneware.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen