Et programmeringssamfunn som fungerer?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Kritikk

Selv med alle dets gode sider, har nettsiden fått en del kritikk. Det vanligste er at den er svært lett å bli avhengig av, noe som har gitt den kallenavnet "Crack Overflow." Dette kan vi nesten ikke trekke dem for.

Det vi kan trekke dem for, er det kompliserte registreringssystemet. For å kunne registrere deg må du ha en OpenID-konto, og det er ikke alltid like lett å skaffe. OpenID er en standard som lar deg bruke en enkelt pålogging på flere ulike nettsider, men foreløpig er det ganske få nettsider som støtter denne standarden. OpenID gjør det derfor til tider vanskelig å opprette en konto.

Du kan oppgi hvilke tagger du er mest interessert i, og spørsmål med disse taggene får gul bakgrunn.
Du kan oppgi hvilke tagger du er mest interessert i, og spørsmål med disse taggene får gul bakgrunn.

Siden har også en del små irritasjonsmomenter, slik som at du ikke kan markere dine egne svar som korrekte. Det var noe som i utgangspunktet var godkjent, som ble innført senere. Si at du har slitt med et problem i en uke, og i begynnelsen av uken spør du Stack Overflow om hjelp, men du får ingen fullgode svar. Når du da selv kommer over svaret, og poster det, får du ikke markert det som korrekt.

Mange har også kritisert det noe enkle designet. Personlig syns artikkelforfatter at designet fungerer bra, og kommer lite i veien. Men det er langt fra pent å se på.

Konklusjon

Stack Overflow er sannsynligvis det beste engelskspråklige programmeringsmiljøet vi har sett. Teknologien rundt fungerer bra. Miljøet som nettsiden er avhengig av har vært der fra dag en, og det er svært få ting å utsette på nettsiden. Og selv uten å delta aktivt selv, er det veldig mye interessant å lese der.

Du finner nettsiden på stackoverflow.com. Det anbefales at du leser gjennom FAQen før du begynner å poste.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen