Et mystisk webproblem

Da undertegnede begynte den daglige publiseringen av artikler mandag morgen, gikk det meste som normalt. Vi har en glimrende driftsgjeng, som har utviklet et fabelaktig publiseringssystem for oss. Publiseringssystemet, med det fengende navnet ne:o, er nå i bruk på de aller fleste av sidene i nettverket, og lar redaktørene for de ulike nettsidene i nettverket gjøre nesten hva de vil.


Tilbakemeldingsfeltet vårt

En av de mange funksjonene i ne:o, er muligheten brukerne har til å gi to karakterer til artikler vi legger ut, en for relevans og en for kvalitet. Disse karakterene blir, sammen med besøksstatistikk, brukt av redaktørene for å se hvilke typer artikler brukerne våre er interesserte i, men er bare synlig for artikkelforfatter og redaktører.

Denne mandagsmorgenen merket nemlig undertegnede noe forunderlig. I løpet av en liten halvtime hadde de aller fleste av dagens artikler fått karakteren 1 i relevans og kvalitet, noe som er svært sjelden at vi får. Siden vi har stor tro på at våre artikler har høy kvalitet og er relevante for våre brukere, fant undertegnede ut at dette måtte undersøkes nærmere.

Vi hadde hovedsaklig en teori da vi begynte undersøkelsene; en bruker er svært misfornøyd med våre artikler, men leser likevel nesten alt vi skriver. I så fall ville det være helt legitime stemmer, og vi trengte ikke å gjøre noe. Men vår teori kunne ikke vært mer feil.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen