Et kunststykke av en mobil

Mobiado spesialiserer seg på å lage utsmykkede mobiltelefoner, og nå presenterer produsenten et nytt konsept som kanskje vil få deg til å heve øyenbrynene litt mer enn ellers. For CPT001 ser nemlig ut som et stykke marmor som er grovt formet som en mobiltelefon, og det er nettopp det som er planen. Naturligvis komplimenteres marmoren med gulldetaljer på knapper, logoen og analog klokke. Skjermen er tenkt å være utformet av safirglass.
Dette er imidlertid kun et konsept, men den noe spesielle mobilprodusenten har tidligere satt flere mobiler med unikt design til livs. Funksjonsmessig havner Mobiados mobiler nesten uten unntak i mellomklassen (som regel står Nokia for alt annet enn designet). Ingen pris er naturligvis oppgitt på dette konseptet, men Unwiredview spår at denne blir dyr hvis den blir lansert. Flere av Mobiados designmobiler har kostet 7-10 000 kroner tidligere, så helt håpløst er det nok ikke dersom denne kunstmobilen skulle være noe for deg.
Med all marmoren vil Mobiado CPT001 uansett veie mer enn nok til å fortjene de lite flatterende tilnavnene ”murstein” og ”slagvåpen”.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen