Et friskt pust fra øst: iAudio D2

Alternativ tekst mangler

Den lille koreanske mp3-spiller-produsenten Cowon løftet for ikke lenge siden sløret av en ny mediaspiller til sin iAudio-serie. Nyheten bærer navnet D2, og har svært lovende spesifikasjoner. Det som kanskje utmerker seg mest er den berørelsesfølsomme 2,5 tommers bredskjermen.

FM-radio er på plass, sammen med opptakeren, som kan ta opp fra enten mikrofon, radio eller linje-inn. D2 støtter musikkformatene mp3, wma, ogg og wav, og skulle du ønske å synge karaoke, er også det mulig.

Ellers kan spilleren by på både foto- og videovisning. TV-utgangen gjør det også mulig å vise skjermens innhold på fjernsynet hjemme.

Spilleren fås med 2 og 4 GB flashminne. Skal vi tro ryktene, jobbes det også med en versjon på 8 GB. Uansett kan du selv utvide minnet ved hjelp av et minnekort av typen SD eller MMC.

Målene til D2 oppgis til 78 x 55 x 17 mm, og vekten på 91 gram. Det oppladbare batteriet skal holde til hele 52 timer med musikk, eller 10 timer med video. Spilleren er ikke avhengig av noen programvare, og kan brukes på både Windows, Mac og Linux.

Cowon iAudio D2 vil sannsynligvis nå norske butikker før månedsskiftet. Versjonen med 2 GB forventes å koste i overkant av 1800 kroner, mens prisen på 4 GB versjonen enda ikke er kjent.

(Kilde: Cowon)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen