Et av de beste mobilspillene har blitt gratis
Teknofil
(Bilde: skjermbilder)

Et av de beste mobilspillene har blitt gratis

Nå kan du prøve «Threes!» uten å betale en krone!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mange kvier seg nok for å kjøpe spill til mobilen uten å prøve dem først. andre Og andre igjen synes kanskje det er tullete å bruke penger på mobilspill når det finnes så mange som kan spilles gratis.

Threes! har i lang tid vært et av favorittmobilspillene til flere av oss her i redaksjonen. Det har dessuten fått flere gode omtaler, og vant Apple Game of the Year i fjor. 

Nå har det endelig dukket opp en gratisversjon av Threes! også, oppdaget vi i Android-butikken Google Play. Forskjellen er at du må du se korte reklamesnutter for å «tjene opp» nye spillforsøk, men du slipper andre forstyrrelser mens du er midt i et spill.

Slik spiller du Threes!

Slår du rekorden til Niklas fra Teknofil.no?
Slår du rekorden til Niklas fra Teknofil.no? Foto: skjermbilde

Mobilspillet går ut på å sette sammen tall i et rutenett. Det kommer nye tall inn på brettet for hvert trekk. Treerne blir slått sammen til seksere, som igjen kan slås sammen til 12-ere som blir til 24, 48, 96, 192 og så videre. Når du ikke lenger kan slå sammen noen av tallene du har på brettet, taper du. Hensikten er å få så høy score som mulig.

Det tar nok noen runder å komme skikkelig inn i det for nye spillere, men brått er blir nok også du hektet på det. Et lite tips fra oss er å bygge det største tallet i ett av hjørnene (nederst til venstre, for eksempel).

Vi synes i alle fall Threes! egner seg meget godt som mobilspill, fordi du raskt kan pause det, og så fortsette når du har et ledig øyeblikk. Nå kan du prøve selv – gratis!

Last ned Threes! Free: Android / iPhone/iPad / Windows Phone

Vil du ha flere tips?
Dette er redaksjonens aller beste spill-anbefalinger »

(Kilde: Google Play)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen