Eric Sandtrø gir seg som konsernsjef

Eric Sandtrø er en av de som startet opp komplett.no for 16 år siden, de siste åtte årene har han sittet som konsernsjef. Komplett.no har blitt den største nettbutikken i Norge. I tillegg har de startet nettbutikker i 10 andre land.

Ole Vinje har vært konserndirektør i Torp Computing Group siden 2000. Selskapene til Torp er blant annet MPX.no, XD.no, distributøren Itegra og PC-produsenten Cinet.

Nominasjonskomiteen foreslår det følgende styret til det sammenslåtte selskapet: Bengt Thuresson (Styreleder), Gunnar Bjønness, Anne Lise Meyer, Peter Ruzicka og Agnes Beate Steen Fosse. I tillegg er Elin Ertsås og Arnt Ree foreslått som representanter for de ansatte.

I tillegg til Ole Vinje som konserndirektør blir Gyrid Skalleberg finansdirektør, Pål Vindegg logistikkdirektør, Trond Christensen økonomidirektør, Frank Wirum IT-direktør, Ingebjørg Tollnes markedssjef, Lars Seeberg sjef for TCG, Anton Hagberg sjef for Komplett Norge, Ole Sauar sjef for Komplett Sweden/Denmark og Vincent Hoogduijn sjef for Komplett vesteuropa.

Totalt vil det fusjonerte selskapet ha en omsetning rundt 5 milliarder norske kroner, 16 nettbutikker i 10 land og 600 ansatte.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen