Er Xperia den nye supermobilen?

Sony Ericsson har sendt søknad om å registrere varemerket "Xperia" , skriver trademork.com. "Xperia"-varemerket skal bli brukt for å beskrive "en mobiltelefon med kapasiteter til å fungere på uendelig mange flere måter enn bare en telefon".

Les mer:

- Walkmanmobil med GPS
- Slank foldemobil fra Sony Ericsson
- Flest vil ha Sony Ericsson til jul

Ny serie supermobiler

Neste supermobil fra Sony Ericsson som har "alt", kan altså få tilnavnet Xperia. På samme måte har Sony Ericsson allerede varemerkene Walkman på musikkmobiler og Cybershot på kameramobiler.

Xperia kan også indikere en ny serie PDA-mobiler, som naturligvis har kraftigere hardware enn de rimelige modellene. Vi ser heller ikke bort fra at Sony nå fokuserer enda mer på softwaren som medfølger, som da tilbyr "alt" av funksjoner. Dette kan eksempelvis være at mobilen kan fungere som fjernkontroll til hjemmekinoanlegget, eller kanskje tilbys også navigasjon med innebygd GPS.

Om Sony Ericsson faktisk får eneretten på varemerket, er jo selvsagt en helt annen sak. Et raskt søk på Google avslører 21800 treff, noe som blant annet tyder på at andre firma allerede har tatt dette i bruk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen