Er iPhone verdt å vente på?

Alternativ tekst mangler
Konseptbilde av en tenkt iPhone.

Det har versert rykter om en iPod-telefon i snart fem år, men nå tyder mye på at den faktisk nærmer seg. Det er en utbredt oppfatning at iPhone vil bli lansert i løpet av første eller andre kvartal neste år. Dette har den amerikanske TV-stasjonen CNBC nylig laget en sak på (se video nedenfor).

Ingen av ryktene som har versert om iPhone har inneholdt noe vi ikke har sett i en mobil før. I følge de siste ryktene kommer iPhone med et to megapikslers kamera for knipsing og videokonferanse. I tillegg vil telefonen trolig også ha sterkt fokus på musikk, og mye til felles med iPod-spillerne.

Men slike funksjoner har andre mobiltelefoner, som Sony Ericssons Walkman-telefoner og Nokias Xpress-music-telefoner fra før.

Disse spørsmålene tok den CNBCs ankermann Dylan Ratiger opp i et innslag om iPhone, der han intervjuer grunnleggerne av Loop Rumors og Mac Rumors. I innslaget under kan du se entusiastene svare.

Hva mener du? Kommer Apple til å komme med noe nytt, eller vil de bare spille på iPod-populariteten? Diskuter i forumet!

(Kilde: Gizmodo.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen