Konkurranse

Er du verdens beste mobilfotograf?

I mobiltelefonen er det store muligheter for å fange øyeblikket, i og med at du alltid har telefonen med deg. Sony Ericsson arrangerer derfor en stor internasjonal fotokonkurranse der alle kan være med, og der det blir kåret det beste bildet tatt med mobiltelefon.

Selv om vi har ved flere anledninger uttalt oss negativt til å bruke mobiltelefonen som kamera, skal vi likevel ikke underslå det faktum at dersom du kjenner telefonens begrensninger, er det mye å hente med telefonen som hjelpemiddel for kunstneriske uttrykk.

Vinneren får en reise verdt over 100 000,- kroner. I tillegg vil det være mulig å stemme på det bildet du liker best, og bildet som får flest stemmer vil vinne publikumsprisen som er en reise verdt ca 50 000,- kroner.

Fem slike telfoner går til nasjonale vinnere i Norge.
Fem slike telfoner går til norske vinnere.

Men to premier i hele verden er jo ikke all verden. Derfor har vi i Akam fått gjennomslag for at det også skal være 5 nasjonale vinnere i Norge. Premiene der er Sony Ericsson C902 Cyber-shot mobiltelefoner. Juryen for disse prisene vil være oss i Akam-redaksjonen.

Konkurransen starter i dag, og varer ut oktober, og du kan melde deg på her.

Også om du ikke ønsker å delta, kan du se bildene andre har tatt ved å gå til konkurransesidene. Det kan være mye inspirasjon å hente, både til egne bidrag, og ellers til din generelle fotointeresse.

For mer informasjon, se pressemeldingen fra Sony Ericsson på neste side.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen