Er du LUDO-kunde?
Teknofil

Er du LUDO-kunde?

Denne uken kan du miste forbindelsen med LUDO Mobil. Her er de beste alternativene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ventelo har begjært LUDO Mobil konkurs etter en strid om manglende betaling for nettleie, og samtidig varslet at de vil stenge Ludo ute fra mobilnettet fredag 3. februar. LUDO-sjef Idar Vollvik hevder på sin side at det Ventelo som skylder ham penger, men uansett ser det ikke lovende ut for LUDO Mobils rundt 35 000 mobilkunder.

Er du LUDO-kunde i dag får du tilbud om å bytte over til Ventelo uten å måtte skifte SIM-kort. Telenor, NetCom og One Call er blant operatørene som nå tilbyr såkalt "hurtigportering" frem til 3. februar, slik at du som LUDO-kunde knapt vil oppleve brudd i tjenesten.

- Dette viser at mange kunder vil rekke å få seg ny mobilleverandør før LUDO eventuelt stenges ned fredag 3. februar. Det er positivt at disse kundene nå blir kjent med tilbud fra flere leverandører, og dermed kan velge blant de mange mobilselskapene vi har i Norge, sier direktør Torstein Olsen i Post- og teletilsynet.

Det skal sies at ingenting er avgjort i denne tvisten; Ludo og Ventelo kan komme til enighet i starten av neste uke, eller så kan Ludo Mobil inngå en avtale med et annet mobilselskap om levering av mobiltjenester. Vil du være på den sikre siden kan du imidlertid vurdere å bytte til et av disse abonnementene:

LUDO Rød X-small:

Dette abonnementet gir deg 130 ringeminutter og 90 SMS gratis per måned. Dersom dette dekker ditt ringebehov er det best alternativet One Call Mobil Faktura.

LUDO Rød small:

Her får du 400 ringeminutter, 285 SMS, 6 MMS og 100 MB data for 159 kroner per måned. Ifølge priskalkulatoren Ringepriser vil du med et slikt forbruk få det litt dyrere, dog med mer av alt inkludert i pakken. For 199 kroner per måned er de beste alternativene Talkmore Alt-i-ett, One Call Folkepakka, Chess OnTime og Tele2 Fastpris Small, med enda flere abonnementer som er jevngode.

LUDO Rød Medium

Har du dette LUDO-abonnementet får du nøyaktig det samme med Talkmore Alt-i-ett, One Call Folkepakka eller Chess OnTime: 500 ringeminutter/SMS/MMS og MB for 199 i måneden.

LUDO Blå

LUDO Blå skulle opprinnelig være Vollviks store gave til norske mobilbrukere, nemlig et abonnement som du kunne sette sammen selv basert på eget bruk. Prisene var imidlertid alt for høye, og i stedet var det Chess som kort tid etter kunne lansere en vellykket variant av et slikt konsept - nemlig Chess OnFlex.

Les mer om Chess OnFlex

LUDO GUL data

Har du LUDO Gul data har du et helt vanlig og tradisjonelt abonnement med oppstartspris, en pris per minutt og en pris per SMS og MMS, bare med en datapakke bakt inn i abonnementet. De fleste andre operatører tilbyr både standardabonnementer og datapakker som kan bestilles utenom, så her er det mye å velge mellom. Derimot er det sjeldent lønnsomt med en slik ordning, da du som oftest vil tjene på å ha enten et gratisabonnement á la Tele2 Sheriff eller et fastprisabonnement av typen One Call Folkepakka eller Talkmore Alt-i-ett, med flere.

Tast inn ditt forbruk i Ringepriser for å se hvilket abonnement som vil lønne seg for deg

LUDO kontantkort

Det forhåndsbetalte abonnementet - eller kontantkortet - til LUDO er egentlig ikke noe å spare på, uavhengig om operatøren overlever eller ikke. Talkmore skiller seg ut som et rimelig alternativ dersom du bruker kontantkort. Her får du nemlig alle operatørens abonnementer som forhåndsbetalte kontantkort (les: uten kredittvurdering), og det innebærer at du har flere billige alternativer som kontantkortkunde.

Er du fortsatt usikker på hvilket abonnement som er billigst for deg?

Prøv Ringepriser her:

Hvor mye ringer du?

Samtaler: ant.
Ringeminutter: min.
SMS: ant.
Datatrafikk (MB): ant.

Abonnement Kontantkort Bedriftsabonnement

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen