Er du klar for NM i SMS?

Kvalifiseringen begynner allerede på lørdag.

Første del av NM i SMS begynner førstkommende lørdag. Her er alt du trenger å vite for å delta.

Slik gjør du

Datoen er altså 22. oktober, og vil være en kvalifiseringsrunde for å finne finalistene som skal konkurrere i det virkelige mesterskapet. For å delta vil du måtte finne fram til din nærmeste telekiosk, noe du kan gjøre på nettstedet til Telekiosken.

Du har mulighet til å delta mellom 12:00 og 15:00, og akkurat som tidligere år gjelder det å skrive den engelske setningen “The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.” så fort som overhodet mulig.

Den nåværende verdensrekorden ligger på 34,65 sekunder, og ble utført av Frode Ness i fjorårets NM.

Ikke bare for de raskeste

Alle kan være med konkurransen, og selv om du ikke klarer å skrive setningen på 35-sekunder kan du fortsatt vinne premier. Det vil bli holdt en delkonkurranse hvor du skal skrive teksten på under 90 sekunder, og du får en mulighet til å vinne nettbrettet Samsung Galaxy Tab 10.1. Skulle du imidlertid være helt rå på SMS-skriving og skriver raskere enn noen andre i din region, vil du ville en Samsung Galaxy S II.

SMS-konkurransen vil foregå utelukkende på mobiler med berøringsskjerm, men du kan bruke hvilken modell du vil. Du får imidlertid ikke lov til å bruke ordbok, Swype, auto-correct eller andre funksjoner for hurtigskrivning.

Finalen mellom de seks raskeste SMS-erne i Norge vil bli avholdt på Oslo City den 12. november.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen