Er du en nerd?

Er du en nerd?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hvis du er interessert i teknologi, vedder vi på at vår podkast-seksjon kan underholde deg i store deler av helgen. Her finner du nemlig både video- og lyd-podkaster fra en rekke kanaler.

Podkastene kan sees og høres på PC-en, eller du kan enkelt overføre de til MP3-spilleren din. 

Slik hører du på podkaster »

VG TV - Runes spillverden (Video) - norsk

Den siste podkasten fra VG TV handler om en innsamlingsaksjon for spillkonsoller til palestinske barn og ungdom. Blar du videre nedover på listen finner du spillanmeldelser og annet spillrelater snacks. 

Se Runes spillverden

Klikk (Video) - norsk

Klikk er en podkastserie som handler om både dataprogrammer, spill og annen teknologi. Denne gangen anmelder de blant annet Halo Wars, og du kan se video som viser strategispillet i bruk. 

Se siste Klikk-episode

Gamereactor TV (Video)  - engelsk

Er du ekstra interessert i spill, kan du ta en nærmere titt på Gamereactor TV, der det anmeldes spill i fleng. Her kan du se den siste spillanmeldelsen, eller bla deg videre til andre anmeldelser, sniktitter eller nyheter om spill på video. 

Se anmeldelse av 50 Cent: Blood in the Sand (18+)

Geekbrief TV (Video) - engelsk

Er du generelt interessert i teknologi, bør du ta en titt på Geekbrief TV. Programmet blir ofte oppdatert, og gir deg nyheter om - vel - teknologi. 

Se de nyeste teknologi-nyhetene

Internet Superstar (Video) - engelsk

Surfer mannen bak "Unscrewed with Martin Sargent" på porno på jobb-PC-en sin? "Så mye som mulig" er selvsagt svaret. Internet Superstar snakker med kjendiser om hva de bruker internett til. 

Se den nyeste episoden, Porn, Priests and Plumber's Butt

Diggnation (Video) - engelsk

Denne podkasten gir deg oppdateringer om teknologi servert på en løs og humoristisk måte. Den seneste episoden varer i mer enn tre kvarter, så her er det bare å fylle opp kaffekanna på forhånd. 

Se episoden Cube Dolls

Mobil (Video) - dansk

Er det mobiltelefoner som fanger interessen din, kan du se nærmere på det danske magasinet Mobils podkast. I den siste episoden ser de nærmere på to av Sony Ericssons kameramobiler. 

Se den nyeste epidosen om mobiltelefoner

Svenske guider i Photoshop (Video) - svensk

Er du fotointeressert eller bare interessert i bilderedigering, kan dette programmet være noe for deg. Denne podkasten viser deg hvordan du redigerer bilder, og presenterer en rekke eksempler på hva man kan gjøre i Photoshop. 

Se episoden om hvordan de lagde bildet "Labbets Gravsten" (høyrestilt bilde)

Linux Outlaws (Lyd) - engelsk

Hva sier du til 1 time 28 minutter og 5 sekunder med Linux-snakk på MP3-spilleren din? Programmet egner seg for Linux-entusiaster og viderekommende brukere. 

Hør Linux Outlaws - Pull the FAT Out

Going Linux (Lyd) - engelsk

Denne podkasten er laget av Linux-entusiaster, men er bedre egnet for de som vil begynne å bruke Linux og nybegynnere. Blant annet bruker vertene mye tid på å besvare spørsmål fra lytterne. 

Hør den nyeste episoden av Going Linux

Geeks On (Lyd) - engelsk

Podkast laget av nerder for nerder. Her kan du høre mer om filmer, spesielt fiksjonsfilmer, spill og andre ting som kan interessere nerder.

Hør siste episode

Dette er bare et lite utdrag av det du finner i vår podkast-seksjon om teknologi. Om du er mer interessert i humor, helse, film og TV eller politikk, finner du også mye interessant i podkast-seksjonen

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen