I fjor vant Sindre Mehus for applikasjonen Subsonic.

Er du en App-utvikler?

Da kan du bli med på verdens største Appkonkurranse.

I sammenheng med den store mobilfesten Mobile 2011 holdes også årets største konkurranse for applikasjonsutviklere - AppCircus.

Her kan du sende inn din egen applikasjon til vurdering, og utvikleren av den beste applikasjonen får lov til å dra til verdens største mobilkonferanse, Mobile World Congress, i Barcelona.

Vis frem applikasjonen i Oslo

AppCircus er åpen for alt fra utviklere til oppstartsbedrifter, og lar deg sende inn applikasjonen din til vurdering. De ti beste utviklerne får dra til Mobile 2011 i Oslo for å vise frem applikasjonen sin.

Av disse ti vil én applikasjon velges ut til å representere Norge under Mobile Premier Awards, som avholdes under Mobile World Congress i Barcelona.

Under første AppCircus i Oslo ifjor høst var det Sindre Mehus som gikk av med seieren med sin Subsonic-app. Den fikk muligheten til å presentere under Mobile Premier Awards i Barcelona. Året før gikk Silje Vallestad og Bipper av med seieren under samme tilstelning i Barcelona, selv om dette var før AppCircus var inne i bildet.

Meld deg på

Hvis du har en app som du vil skal være med i konkurransen, gå til AppCircus-nettsiden og fyll ut skjemaet. Vær rask, for fristen for nominering er den 2. november.

Mobile 2011 avholdes i år på Vulkan i Oslo, den 17. november. Hvis du vil vite mer kan du gå til Mobile 2011s nettsider og lese mer om arrangementet.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen