Er dette "Zune Nano"?

Alternativ tekst mangler
(Bilde: New Launches)

I august i sommer kom det frem at Microsofts musikkspiller Zune er bygget på en spiller laget av Toshiba.

Nå har Toshiba lansert en to nye musikkspillere, Gigabeat P20K og P10K, og det spekuleres i om Microsoft vil la seg inspirere til å lage en liknende spiller.

Hvis du legger godviljen til, kan de to spillerne minne om Apples iPod Nano.

Den eneste forskjellen mellom de to spillerne er lagringskapasiteten. Mens P20K kan skilte med 2 GB minne, har P10K halvparten så mye lagringskapasitet. Til sammenlikning kan du få kjøpt iPod Nano med både 2, 4 og 8 GB lagringskapasitet.

Spillerne kan spille av musikkfiler i formatene mp3 og wma , og har innebygget FM-radio. De har også innebygget mikrofon, og en batteritid på 14 timer.

Microsoft har verken bekreftet eller avkreftet at de skal lage flere musikkspillere. De har heller ikke sagt noe om de skal bruke Toshiba-produserte musikkspillere ved en senere anledning.

Lager egen spiller?
I følge Engadget vil Microsoft gjøre bruk av Toshibas nye spillere. Årsaken er i følge nettstedet at Microsoft selv er i gang med en egen ny spiller, som har kodenavnet Pixas eller Pyxas

Microsoft lanserte sin Zune-spiller offisielt den 15. september i år. Du kan lese mer om Zune i saken "iPod-killeren lansert".

 

(Kilder: Engadget, New Launches)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen