Er dette verdens merkeligste PC-er?

(Berlin/Teknofil.no): Mange har nemlig sett seg lei på at PC-en sin ser ut som alle andre. En helt enkel grå boks som står godt skjult under kontorpulten. Det er noen som ønsker å vise den frem. Noen er så stolte at de vil vise dem frem for hele verden.

Men det er ikke nødvendigvis noen enkel affære å få en litt annerledes PC. For det betyr både tid og penger, og ikke minst en god del evner. For du må som regel gjøre jobben selv. I hvert fall hvis du skal kunne regne deg som en case modder, som er betegnelsen på de som modifiserer dekselet på PC-en sin, eller annet elektronisk utstyr.

Merkelige maskiner
På IFA-messegulvet i Berlin var det satt opp en hel utstilling av slike merkelige PC-er. Nå var det riktignok ikke bare PC-er som var vist frem her. Spillkonsoller og internettradioer ble også vist frem. Den ene merkeligere enn den andre.


Se flere maskiner i vår billedspesial


Den mest sjarmerende som ble vist frem må være Wall-E, som er en nær tro kopi av figuren fra filmen med samme navn. Det er her snakk om en Nintendo Gamecube som har blitt laget av Stefan Blass. 38-åringen har tydeligvis blitt inspirert av Pixar-filmen som nylig gikk til topps på listene over kinobesøk i USA. Inspirert nok til å bruke rundt 35 timer og 90 euro (717 kroner) på arbeidet.


Se flere maskiner i vår billedspesial


Dette er imidlertid ikke noen ting i forhold til David Heyl. Han har tross alt brukt hele 600 timer og rundt 1.000 euro (7.973 kroner) på å lage et maskindeksel som minner om våpen fra det populære spillet Unreal Tournament 2004.

I vår billedspesial kan du se enda flere merkelige PC-er.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen