Er dette Sony Ericssons neste supermobil?

Bilder og spesifikasjoner lekket av «Xperia Nozomi».

Nye bilder av det som angivelig skal være Sony Ericssons neste flaggskip har lekket på nettet.

Er dette den beryktede Nozomi som alle har ventet på?

Bekrefter tidligere rykter

Allerede i september begynte det å lekke informasjon om Sony Ericsson Nozomi, som skulle være den første mobilen fra Sony Ericsson med tokjerners prosessor, og en stor skjerm med en imponerende høy pikseltett.

Nå ser det ut som ryktene fra to måneder siden stemte, da enda flere bilder har lekket på nett, og de samme spesifikasjonene nok en gang blir nevnt.

Lekker innmat

Den kommende mobilen ser ut til å få en tokjernet prosessor med en klokkefrekvens på 1,5 GHz, antageligvis produsert av Qualcomm. I tillegg vil den ha en 4,3-tommers skjerm, med en oppløsning på hele 1280 x 720 piksler, noe vi også så hos Samsung Galaxy Nexus. Det gir en pikseltetthet på hele 342 PPI, noe som til og med overgår Apples retinaskjerm, som har en PPI på 326.

Den skal ha 1 GB arbeidsminne, og hvis ryktene vi så i september fortsatt stemmer vil den ha et kamera med en oppløsning på hele 12 megapiksler. Den skal også få et skikkelig batteri for å holde maskineriet gående, med en kapasitet på 1750 mAh.

Bildene som har dukket opp av Nozomi viser at den kjører Android 2.3.5, men med tanke på oppløsningen på 1280 x 720 piksler, regnes det med at telefonen enten vil komme med Ice Cream Sandwich forhåndsinstallert, eller at den i det minste vil oppdateres rimelig fort etter lansering.

Les også: Slik er Ice Cream Sandwich

Selv om vi allerede vet en del om Xperia Nozomi, har Sony Ericsson foreløpig valgt å ikke gi ut noen informasjon om telefonen. Det er imidlertid antatt at telefonen vil komme ut i begynnelsen av 2012, og Sony Ericsson vil sansynligvis komme med informasjon om telefonen langt før den tid.

Les også: Sony kjøper opp hele Sony Ericsson

(Kilde: Just another mobile phone blog)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen