Er dette Sony Ericsson P3i?

Sony Ericsson P3i ser ut til å komme i hvitt og lilla, men trolig også flere fargevarianter. (Foto: SEClub.ucoz.com)
Sony Ericsson P3i ser ut til å komme i hvitt og lilla, men trolig også flere fargevarianter. (Foto: SEClub.ucoz.com)

Det er ikke lenge siden Sony Ericsson lanserte en oppfølger til sin velkjente P990i og resten av den legendariske P-serien: P1i. Denne kan du lese mer om i vår sniktitt.

Nå vil ryktebørsen ha det til at Sony Ericsson kommer til å lansere enda en oppfølger, som ser ut til å ha større skjerm enn P1i. Den omtales hovedsaklig som P3i, men vi ville ikke inngått et veddemål på at dette blir det endelige navnet på nykommeren.

Spesifisert nesten lik P1i
Det sies at mobilen på bildet vil ha super-3G, i motsetning til P1i. Under panseret finner du også 3G og Wi-Fi. Dermed kan du kan surfe i skikkelige hastigheter både på ADSL-linjen din hjemme og når du er på farten.

Operativsystemet er Symbian UIQ 3.0. Med denne versjonen skal du kunne bruke mobilen fullt ut uten å trenge å røre pekepennen og den trykkfølsomme skjermen. Videre skal P1 ha et kamera med 3,2 megapikslers bildeoppløsning.

Tastaturet er av samme sort som på M600i og P1i fra svensk-japanerne. Det vil si fullt qwerty-tastatur med doble taster, der du trykker på rett side av tasten for å få frem ønsket bokstav.

Totalt sett er dette nøyaktig samme spesifikasjoner som P1i, bortsett fra at P3i vil få super-3G i tillegg. Trolig er også skjermen større i P3i.

Ikke den eneste
Det er ingen tvil om at Sony Ericsson har blitt glad i UIQ-telefoner denne typen "dobbeltastatur". Det går nemlig for tiden også rykter om en Sony Ericsson Lizy, som ser ut til å være i M- eller P-serien.

Årsaken til disse ryktene er et FCC-dokument som også sier at Sony Ericsson skal ha lansering den 28. mai. For oss i Norge kan kanskje lanseringsdatoen regnes som litt ukristelig, men vi vil selvsagt holde deg løpende oppdatert.

I vårt diskusjonsforum finner du en egen kategori for rykter og nykomlinger, der du kan diskutere blant annet de nyeste Sony Ericsson-ryktene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen