Er dette Sony Ericsson i 2007?

Alternativ tekst mangler
Dette skal være oppfølgeren til K800i.

Skal vi tro rykter, bilder og Mobil.se, kommer det masse nyheter fra Sony Ericsson neste år. I følge det svenske nettstedet opplyser kilder om at selskapet kommer med intet mindre enn førti nye mobiltelefoner i løpet av 2007.

Det skal dessuten dukke opp en ny modellserie som får navnet E-serien. E-en står i følge Mobil.se for "Emotional", altså følsom eller følelsesmessig på norsk. Det spekuleres også i om 2007 blir året Sony Ericsson låner Playstation-merket fra Sony, og kommer med spillmobiler på lik linje med Walkman-telefoner og Cybershot-telefoner.

Fem megapiksler
Det er ikke alt. Det forventes nemlig også at det kommer en oppfølger til K800i med fem megapikslers kamera. I det siste har det lekket bilder av det som skal være oppfølgeren, med kodenavn "Sofia".

Oppfølgeren til K800i skal konkurrere mot Nokia N95, men vil neppe ha like mange tekniske finesser som den finske teknobomben.

I tillegg skal Sony Ericsson ha nye Walkman-telefoner på gang, nye Symbian-telefoner med Wi-Fi, og flere billigtelefoner med bedre spesifikasjoner enn vi er vant til i det prissegmentet. Det er trolig at den ukjente Cybershot-telefonen vi nylig skrev om er en av de nye billigtelefonene.

Alternativ tekst mangler
Er dette nye SE-menyer?

Nye menyer?
Utover dette er det også mulig at Sony Ericsson kommer med et nytt menysystem. Det har dukket opp bilder av det som skal være selskapets nye menysystem, som i følge ryktene snart skal være å finne i nye telefoner.

Når og om noen av spådommene slår til er uansett for tidlig å si noe om. Men det er ett hundre prosent sikkert at vi har et spennende mobilår foran oss. Allerede i november skal Nokia ha to pressekonferanser, og det vil neppe gå lang tid før de andre produsentene svarer dersom finnene kommer med noe nytt.

Vi følger spent med.

Du finner flere detaljer og spekulasjoner rundt det kommende Sony Ericsson-året i forumet.

(Kilder: Cellular-news.com, Mobil.se, Engadgetmobile.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen