Dette er Sony Ericsson G702 (Foto: FCC)

Er dette Sony Ericsson G702?

Ryktene om Sony Ericssons mystiske "Beibei" ble nettopp mer troverdige. Det har nemlig dukket opp bilder av den kommende smarttelefonen, som etter alle solemerker kjører UIQ 3.3.

De nye opplysningene, som opprinnelig stammer fra den uoffisielle Sony Ericsson-bloggen SEMC Blog, er basert på informasjon fra det amerikanske teletilsynet FCC, og informasjon fra en lekket bruksanvisning.

Skal hete G702

Det er nå kjent at "Beibei" får nanvet G702. Telefonen skal være utstyrt med trykkskjerm, GPS, Wi-fi og super-3G. Kameraet skal ha en oppløsning på 3.2 megapiksler. I stedet for vanlige piltaster har telefonen et rullehjul på fremsiden som fungerer som på Nokia-klassikeren Nokia 7110.

G702 skal også være utstyrt med GPS-programvare fra Google og Wayfinder. I tillegg har Sony Ericsson handlet lisens på Opera Mobile 9.5.

Klikk for større bilder

Det ser ut til at design har stått i fokus ved utformingen av G702. Telefonen har noe som ser ut som blomstrete mønster, og detaljer i oransje på et hvitt deksel.

Snarlig lansering?

At telefonen nå har blitt behandlet i FCC kan tyde på at en lansering er nært forestående. Når dette eventuelt skjer er dog ikke kjent for andre enn Sony Ericsson selv.

Dersom du vil titte på bruksanvisningen, finner du denne i PDF-format på SEMC Blog »

(Kilde: semcblog.wordpress.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen