Er dette slutten på laser?

For to uker siden skrev vi om Bluetrack, en ny musetype fra Microsoft. Nå er musen offisielt lansert, og detaljene på plass.

Bluetrack fungerer, som vi skrev, ved hjelp av blått LED-lys og en vidvinkellinse. Med vidvinkellinsa er det et fire ganger så stort område som lyses opp, og det er dette som gjør at musen fungerer på flere overflater enn lasermuser.

Musen kommer i to utgaver, Microsoft Explorer Mouse og Microsoft Explorer Mini Mouse. Den første er oppladbar og den siste bruker 2 AA-batterier.

Begge musene er tilgjengelige i oktober og vil koste 699 kroner for den oppladbare og 499 for miniutgaven.

Fleksibelt webkamera

Klikk for større bilde.
Klikk for større bilde.

Samtidig med Bluetrack lanserer Microsoft et nytt webcamera, Lifecam Show. Kameraet tilbyr 2 megapikselsensor og innebygd mikrofon med støydemping.

Kameraet har to ulike festeanordninger for bærbare; en som kan klipses på og en du kan lime på. I tillegg har kameraet et skrivebordsstativ for hjemmebruk.

En annen tjeneste som følger med, er muligheten til å sende videobeskjeder til venner og bekjente med Windows Live Video Messages.

Lifecam Show er tilgjengelig fra oktober til den nette sum av 849 kroner.

Mus for Reodor Felgen

Klikk for større bilde.
Klikk for større bilde.

Hva sier du til en sammenleggbar mus? Liten og kompakt når den skal transporteres, men full størrelse når den skal brukes. Det er det Microsoft så for seg da de designet Arc Mouse.

Arc Mouse er en trådløs lasermus som kan brettes sammen når den ikke brukes, men er like stor som en vanlig mus når den åpnes. Den vekker også oppsikt på pulten med den interessante formen.

Musen er rett rundt hjørnet og koster 499 kroner. Du kan velge mellom rød og svart utgave.

Microsoft benytter også anledningen til å slippe to nye tastaturpakker. Disse skiller seg ikke ut på noen spesiell måte, men har fått en friskere design.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen