Er dette SEs nye Razr-killer?

Alternativ tekst mangler

Mens Motorola, LG og Samsung slåss med nebb og klør om å lage så tynne og lekre telefoner som mulig etter modell av Motorolas Razr, har Sony Ericsson tatt hele "Razr-hysteriet" med knusende ro.

Men tidligere denne måneden kunne vi gjengi rykter som tilsier at også Sony Ericsson kommer til å kaste seg på "tynnis-bølgen" med en telefon foreløpig kalt 'AI'. Dette ble i forrige uke bekreftet av kilder internt i Sony Ericsson overfor nyhetsbyrået Reuters, og nylig dukket de første bildene opp av det som skal være Sony Ericssons nye designperle.

Bildene av det som skal være den omtalte 'Ai' dukket først opp på en ungarsk side om mobiltelefoner, og spredde seg raskt ut på nettet. Mange har spekulert i om bildene er ekte eller ikke, men visse designtrekk på bildene stemmer overens med det ryktene, noe som kan tyde på at dette er første glimt av 'Ai'.

'Ai', som ifølge kilder i Sony Ericsson skal være oppkalt etter den japanske tennisstjernen Ai Sugiyama, ryktes å være en 9,4 mm tykk telefon som skal lanseres i fargene svart og sølv. Andre kilder har oppgitt at telefonen vil ha et to megapikslers kamera og 3G-støtte, noe som så langt har vært mangelvare på virkelig tynne telefoner.

Om 'Ai' skulle være en realitet, så skal den ifølge ryktene komme i første kvartal neste år, nærmere bestemt mars. Men vi har altså ennå en offisiell lansering til gode.

(Kilde: Reuters, Engadget, Crunchgear, Slashrumour)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen