Er dette SE K800i?

Våren nærmer seg, og det betyr en rekke nye modeller fra de store mobilprodusentene. I fjor fikk vi stifte bekjentskap med flere av fjorårets mest omtalt modeller på denne tiden av året, blant dem Sony Ericsson K750i, Sony Ericsson W800i, Samsung D600 og Nokia 6230i. Enkelte av disse ble kjent allerede før lanseringen, og det er derfor å vente at vi i tiden fremover vil få høre rykter og se snikfoto av modellene for 2006.

Sony Ericssons lansering av K750i i fjor kom ikke som noen overraskelse på noen, ettersom det allerede flere måneder i forveien var lekket både bilder og spesifikasjoner av modellen. Nå ser historien ut til å kunne gjenta seg, ettersom det har dukket opp bilder av hele tre nye modeller, som visstnok skal være deler av selskapets 2006-portefølje.

Først ut er Mulan, eller W650i som den trolig vil bli hetende. Modellen, som visstnok vil bli den første kamskjellmodellen i Sony Ericssons Walkman-serie, dukket opp på flere nettsteder før jul og skal ifølge ryktesprederne bli lansert på verdensmarkedet før sommeren.

I hovedsak er de spesifikasjonene som foreligger på W650i ganske lik dem vi kjenner fra Sony Ericssons populære billig-walkman, W550i. Hvis spesifikasjonene stemmer så har W650i også FM-radio med RDS-støtte, 1,3 megapikslers kamera og blåtann. Den interne skjermen skal ha en oppløsning på 176 x 220 punkter og kunne vise 262 000 farger.

I tillegg vil ryktene ha det til at W650i skal ha stereo-høyttalere med egen innstilling for å utnytte stereo-mulighetene til det optimale. Om det stemmer, så kan det hende at modellen vil kunne by på atskillig bedre lyd enn sine to Walkman-brødre W550i og W800i.

En annen nyhet er at W650i skal ha HTML-nettleser. Dette vil bety en voldsom forbedring fra dagens WAP-lesere ettersom man da ikke er begrenset til å surfe på simple WAP-sider, men også kan ta turen innom vanlige nettsider som Dagbladet, VG og Amobil.

Ikke overraskende ryktes det også om at Mulan skal ha plass til minnekort. Det poengteres imidlertid at det her kun er snakk om vanlig Memory Stick Duo, som har en maksimal kapasitet på 128 MB. Om det skulle stemme, så er det vel liten tvil over hva som vil være det største minuset med modellen om den skulle bli lansert med de spesifikasjonene som er kjent.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen